Avionske karte za poslovna i grupna putovanja

Kod nas možete kupiti avio karte za pojedinačna, grupna i poslovna putovanja po najpovoljnim cenama, a ukoliko vam je potrebno naša agencije obezbeđuje i usluge rezervacije željenog hotela, organizuje transfere do željene destinacije, a korporativnim klijentima nudimo popust prilikom kupovine avio karte.

Sa nama ćete imati potpunu kontrolu troškova putovanja, obezbediti najpovoljnije cene avio karte i hotelskog smeštaja, a dodatno stičete posebne popuste na avionske karte za privatna putovanja.

– Rezervaciju hotela
– Organizaciju transfera do željene destinacije
– Dobiti  popust za korporativne klijente prilikom kupovine avio karte

Organizacija putovanja za korporativne klijente

Agencija VIZA AIR TRAVEL nudi korporativnim klijentima posebne pogodnosti za organizovana putovanja. Sve naše usluge od povoljne avio karte do organizacije hotelskog smeštaja ili tranzita, dostupne su na jednom mestu. Stručna, brza i pouzdana usluga naših iskusnih savetnika za organizaciju poslovnih putovanja uštedeće vam i novac i trud.

– Posebne pogodnosti za korporativne klijente
– Stručno savetovanje
– Profil putnika
– Kontrola kvaliteta i zadovoljstva klijenata
– Globalna podrška

Posebne pogodnosti za organizovana putovanja za korporativne klijente

– Sve naše usluge dostupne su na jednom mestu
– Stručna, brza, pouzdana i ljubazna usluga naših iskusnih  saventika za organizaciju poslovnih putovanja
– Kontrola troškova putovanja
– Najpovoljnije cene avio karte i hotelskog smeštaja
– Posebni popusti za privatna putovanja

Ostale usluge za korporativne klijente

Osim prodaje i rezervacije avio karte, usluge agencije VIZA AIR TRAVEL čine i dostava putne dokumentacije sa planom putovanja na kućnu adresu, usluga vađenja viza, putno zdravstveno osiguranje za sve destinacije Evrope i Amerike.

– Dostava putne dokumentacije sa planom putovanja na kućnu adresu
– Usluga vađenja viza
– Putno osiguranje za sve destinacije Evrope i Amerike
– Mogućnost uspostavljanja 24-satne usluge
– Organizacija stručnih skupova u zemlji i inostransvu
– Privatna putovanja i odmori uz mogućnost posebnih popusta

Putno zdravstveno osiguranje

U agenciji VIZA AIR TRAVEL pored kupovine ili rezervacije avio karte možete kupiti i putno zdravstveno osiguranje. Prilikom kupovine avio karte niste obavezni da imate putno zdravstveno osiguranje, ali vama je u interesu da se osigurate, odnosno da uz avio karte obezbedite i zdravstveno osiguranje za zemlju u koju putujete. Samo sa nekim državama Republika Srbija ima sklopljene ugovore o zdravstvenoj zaštiti, i to se odnosi samo na hitne slučajeve. Imajte na umu da vaše domaće zdravstveno osiguranje ne vredi automatski i u inostranstvu.

Ako poslovno putujete, kao i kupovina avionske karte tako i svi troškovi vašeg lečenja padaju na teret vaše organizacije, zato se više isplati kupiti polisu dodatnog putnog zdravstvenog osiguranja za svako pojedinačno putovanje ili ako često putujete uzeti godišnju polisu zdravstvenog putnog osiguranja.

Organiziramo individualna i  grupna putovanja za posjet stručnim sajmovima u Njemačkoj, Italiji i Francuskoj (zrakoplovom i autobusom), a na vaš zahtjev i u svim drugim zemljama svijeta.