Iskoristite promociju avio kompanija Atlas Global i Turksh airlines i kupite povratnu avio kartu po ceni od 119 eur (Atlas) i 139 eur (Turkish) sa svim taksama i uključenim čekiranim prtljagom.

Period prodaje: 01-22.oktobar 2019. (Atlas)  /  30. septembar – 14. oktobar 2019. (Turkish) 

Period putovanja: 01.novembar-28.mart 2020. (Atlas) /  21. oktobar 2019. – 31. mart 2020. (Turkish)

Osetite magiju čarobnog i mističnog orijenta, posetite središte istorije rimskog, vizantijskog, otomanskog cartsva.

Šta god je Vaš priotitet Istanbul može da Vam pruži: izobilje istorijskih znamenitosti, nezaboravni šoping ili noćni provod, uživanje u turskim gurmanskim specijalitetima.

Hodajte ulicama pijući sok od sveže cedjenog nara, uživajte u eksploziji boja i ukusa ne znajući gde da gledate pre…

Jer na svakom koraku su ostaci jedne ogromne imperije koji šapućući pričaju svoje priče i čine da se polako zaljubite u ovaj grad koji toliko toga ima da ponudi…

Zaplovite Bosforom, popnite se na neki od prelepih vidkovaca poput onog na Galata kuli, idite brodićem u posetu Kiz Kulesi-devojačkoj kuli i čujte legendu o njoj.

Probajte tradicionalnu baklavu sa pistaćima, prošetajte Kapali čaršijom i kupite najkvalitetniju kožnu jaknu i sveže začine kao i najfinije slatkiše za suvenire i sopstevni merak…

Zalutajte uskim uličicama istražujući grad i kuće živopisnih boja, probajte nargilu i piće salep koje se pravi od praha orhideje…

Posetite čuvenu Tokapi palatu okruženu prelepim parkom kao i Dolmabahče sa svojim velelepnim vrtovima, obidjite Aja Sofiju i Plavu Džamiju, priuštite sebi tradicionalni spa tretman u hamamu i bar na jedan dan osetite se kao Sultan ili Sultanija.

Istražite i azijski deo Istanbula, drugačiji i tradicionalniji sa svojim posebnim šarmom.

Posetite Prinčevska ostrva, najluksuzniji deo Istanbula sa prelepim vilama gde vreme kao da je stalo, gde prolaze kočije i ostalog saobraćaja nema, a svuda oko Vas miriše cveće čiji miris dugo pamtite i koji Vas kasnije sa gomilom drugih uspomena mami da se opet vratite u Istanbul.